Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor BNO-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 64

Zekerheidspakket: alles in één

Het BNO Zekerheidspakket

Het Zekerheidspakket is een verzekeringspakket speciaal samengesteld voor ontwerpers en ontwerpbureaus. Door zelf u verzekeringen te kiezen, stelt u een ideaal pakket samen op basis van de wensen en behoeftes van uw bedrijf. Met het zekerheidspakket verzekert u o.a. brand-, inbraak-, diefstal-, storm-, waterschade en kosten voor reconstructie bij de volgende onderdelen:

Gebouwen
Een schade aan uw bedrijfsgebouw kan grote gevolgen hebben. Door brand-of waterschade moet u veel herstellen of het bedrijfspand moet zelfs volledig herbouwd worden. Als eigenaar draait u zelf voor alle kosten op en als huurder verliest u de investeringen van een verbouwing. Bescherm daarom uw bedrijfspand met een gebouwenverzekering.

Goederen- en inventaris
Naast schade aan het pand, kan er ook schade ontstaan aan de inventaris en goederen op kantoor, zoals uw kantoorinrichting en apparatuur. Schade kan ontstaan door onder andere brand, water of een inbraak.

Computer- en elektronica
Tijdens uw werk bent u afhankelijk van een computer en andere elektronische apparaten. Door kortsluiting of schade kunt u hier veel vertraging door oplopen. Verzeker u daarom goed tegen schade, zodat u snel weer aan het werkt kunt.

Extra kosten
Hoe snel heeft u na een grote schade alles weer op de rails? Na een schade kunt u veel extra kosten hebben. Zoals het huren van een tijdelijke bedrijfsruimte of het aanschaffen van computerapparatuur. Zo kunt u snel weer moeiteloos aan het werk.

Cyberrisk
Bij een hack kunnen klantgegevens of personeelsgegevens in de verkeerde handen terecht komen. Dit is een gevaar voor de reputatie van uw bedrijf en klanten kunnen hiervoor aansprakelijk stellen. Ook kan er sprake zijn van cybercriminaliteit, wat gevolgen kan hebben voor uw online-inkomsten, omdat geldtransacties verkeerd of niet uitgevoerd worden.

Interesse in het Zekerheidspakket?

Overweegt u om een Zekerheidspakket af te sluiten? Wij nemen graag contact met u op om u te adviseren. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen we graag enkele gegevens van u weten: