Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor BNO-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 64

Rechtsbijstand

Als het aan u ligt komt u niet in een juridisch conflict terecht. Maar helaas ligt het niet altijd aan u. Mocht dit toch gebeuren, helpt de rechtsbijstandverzekering van Schoutenverzekeringsdienst BNO helpt u hierbij.

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering helpt u in het geval dat u juridische hulp nodig heeft tijdens een conflict. Mocht dit het geval zijn, beschermt de rechtsbijstandverzekering van Schoutenverzekeringsdienst BNO uw bedrijf tegen de vaak hoge kosten die bij juridische conflicten komen kijken.

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Als ondernemer verricht u dagelijks juridische handelingen. U koopt, verkoopt en sluit overeenkomsten met bijvoorbeeld uw personeel. En al bent u nog zo’n goede werkgever, een conflict kan niet altijd voorkomen worden. De juridische kosten zijn dan niet te overzien. Met een rechtsbijstandverzekering staat u sterk en krijgt u waar u recht op heeft.

Waar kunt u zich voor verzekeren?

De rechtsbijstandverzekering van Schoutenverzekeringsdienst BNO helpt u bij conflicten over zaken die rondom uw onderneming. Hierbij kunt u denken aan conflicten over personeel, apparatuur of bedrijfsgebouwen. Ook helpt de rechtsbijstandverzekering bij conflicten die u wellicht met afnemers heeft zoals een afnemer die ineens de samenwerking opzegt of bepaalde kosten niet meer wilt vergoeden.

 


Offensieve verzekering

Belangrijk om te weten is dat een rechtsbijstandverzekering een offensieve verzekering is. Deze verzekering helpt u wanneer u iemand anders wilt aanspreken. Een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven is een naturaverzekering wat inhoudt dat u géén schadepenningen uitgekeerd krijgt maar juridische hulp van een gespecialiseerde organisatie.

Interesse in de rechtsbijstandverzekering?

Overweegt u om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Bent u lid van BNO?