Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor BNO-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 64

Over ons

Over Schouten Verzekeringsdienst

Schouten Verzekeringsdienst voor BNO-leden is opgezet in samenwerking met Schouten Zekerheid en BNO. Deze samenwerking heeft als doelstelling BNO-leden een collectief verzekeringspakket aan te bieden met kwaliteit in polisvoorwaarden, een hoog service niveau én een zeer scherp tarief.

Andere branches
Schouten Zekerheid verzorgt ook de verzekeringen voor de leden van andere branches uit de creatieve industrie, zoals o.a. MODINT, VEA en PIBN. Daarom weet ze uit ervaring welke risico’s er worden gelopen in deze industrie en hoe deze het best verzekerd kunnen worden.

Alles wat u nodig heeft bij één partij
U kunt bij Schouten Verzekeringsdienst voor BNO-leden  terecht voor alle verzekeringen. Voor de collectieve bedrijfsverzekeringen, zoals bijvoorbeeld de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maar ook voor uw privéverzekeringen  zoals een reis,- auto,- of zorgverzekering. Van de scherpe premies voor de collectieve afspraken kunnen ook uw werknemers profiteren. Daarmee voegt u een mooie kosteloze secundaire arbeidsvoorwaarde toe aan het arbeidspakket van uw werknemers!

Uw adviseur en 24/7 bereikbaar
U krijgt een eigen adviseur die indien gewenst bij u langs komt en samen met u de huidige verzekeringen bekijkt en vergelijkt. Hij geeft u advies over welke verzekeringen u wel of niet af moet sluiten en waar u op de huidige premie kunt besparen. Deze adviseur wordt ook in de toekomst uw persoonlijke aanspreekpunt die u in geval van vragen altijd kunt bellen of mailen. Bij noodgevallen en calamiteiten heeft Schouten Zekerheid een noodtelefoon die u 24/7 kunt bellen.

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van onze dienstverlening

Contactgegevens

T:  010 - 288 49 64
E:  info@schoutenverzekeringsdienstbno.nl

Ons team

Robert Sluis

Adviseur

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Dennis Woudenburg

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur